Een luxe ontbijt in het prachtige Brugge

In alle rust en ontspanning genieten van een overheerlijk ontbijt in Brugge, het moet zo ongeveer de mooiste manier zijn om de dag te starten. Gelegen in het hart van deze geschiedenisrijke stad, is Hotel Prinsenhof dan ook de perfecte locatie voor liefhebbers van een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet. De nagelnieuwe, stijlvolle ontbijtruimte is niet alleen warm en stijlvol ingericht, ze is bovendien een ware oase van rust.

Natuurlijk staat er elke ochtend een brede waaier aan klassiekers zoals ontbijtkoeken, brood, beleg, fruit, yoghurt en tal van andere verwennerijen voor u klaar. Bij een luxe ontbijt in Brugge horen echter ook meer exquise producten zoals een lekkere serranoham, een overheerlijke gerookte zalm en andere lekkernijen. Natuurlijk kan u ook kiezen voor een heerlijk eitje, op verschillende manieren bereid.

De lekkerste dranken zoals champagne, cappuccino, late machiatto, espresso en verse vruchtensappen zorgen dan weer voor een perfecte aanvulling op het uitgebreide ontbijtbuffet. Ook hier is er voldoende keuze voorzien voor ieders voorkeur.

 

De beste bediening tijdens uw ontbijt in Brugge

Heerlijke gerechten en een inspirerende, rustgevende omgeving zijn natuurlijk al grote troeven. Toch is een warme glimlach en een vriendelijke bediening onontbeerlijk om van uw ontbijt in Brugge een ware ervaring te maken.

Dit weten de diensters in het Hotel Prinsenhof als geen ander en daarom staan zij, elke ochtend opnieuw, paraat om uw ontbijt tot een onvergetelijke ervaring te maken. Een vriendelijk woordje, een stralende lach en een niet-aflatende inzet om uw wensen te realiseren, dat zijn de middelen die hier elke dag voor worden ingezet.

U wil zich graag verliezen in een onvergetelijk luxe ontbijt in Brugge? Contacteer dan snel Hotel Prinsenhof.

Heeft u last van allergie├źn? Geen probleem. Laat het ons weten en wij verzorgen graag een glutenvrij of lactosevrij ontbijt voor u.

U en uw viervoeter zijn welkom in ons hotel. Wij vragen echter wel om hem buiten de ontbijtruimte te houden.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag08:00 - 10:30
  • Dinsdag08:00 - 10:30
  • Woensdag08:00 - 10:30
  • Donderdag08:00 - 10:30
  • Vrijdag08:00 - 10:30
  • Zaterdag08:00 - 10:30
  • Zondag08:00 - 10:30
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing